Vanaf woensdag 3 maart zijn ook wij weer geopend op afspraak. Bel of mail ons gerust even als u langs wilt komen: 0592-413272 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen u snel weer in de winkel te begroeten!

 

Helaas zijn wij tot 19 januari gesloten i.v.m. de huidige corona maatregelen. Wij zijn uiteraard wel telefonisch en per mail bereikbaar voor vragen. Wij proberen de website en onze Facebook pagina in de tussentijd bij te houden; mocht u interesse hebben in bepaalde objecten, dan kunt u dit uiteraard laten weten. 

Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen in de winkel!

Vriendelijke groet,

 

De Pijpenla

Donderdag 28 december organiseert het Kapiteinshuis te Nieuwe Pekela weer het jaarlijkse 'Kunst, kitsch en curiosa'. U bent welkom van 13:30 - 16:30. Het idee is waarschijnlijk bekend: u kunt 2 voorwerpen meenemen waarvan u denkt dat ze antiek zijn en deze door Henk laten beoordelen. Het Kapiteinshuis vraagt hiervoor een bijdrage van 2 euro om de kosten van deze middag te dekken. U kunt uiteraard genieten van warme chocolademelk, gluhwein e.d. Het belooft een gezellige middag te worden. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar www.kapiteinshuis.nl .

Vanaf dit najaar is het bij ons ook mogelijk om met de pin te betalen. De toenemende vraag naar de mogelijkheid om te pinnen was voor ons aanleiding om deze stap te nemen. Hier wordt nu dan ook volop gebruik van gemaakt.

 

Bron: ledenblad Binding, Seniorenvereniging Haren, editie februari 2017.