Vanaf dit najaar is het bij ons ook mogelijk om met de pin te betalen. De toenemende vraag naar de mogelijkheid om te pinnen was voor ons aanleiding om deze stap te nemen. Hier wordt nu dan ook volop gebruik van gemaakt.

Tweede Kerstdag zijn wij ook dit jaar gewoon geopend, maar wel iets korter dan op een normale donderdag: van 11:00 - 17:00. Kom gerust langs!

Donderdag 28 december organiseert het Kapiteinshuis te Nieuwe Pekela weer het jaarlijkse 'Kunst, kitsch en curiosa'. U bent welkom van 13:30 - 16:30. Het idee is waarschijnlijk bekend: u kunt 2 voorwerpen meenemen waarvan u denkt dat ze antiek zijn en deze door Henk laten beoordelen. Het Kapiteinshuis vraagt hiervoor een bijdrage van 2 euro om de kosten van deze middag te dekken. U kunt uiteraard genieten van warme chocolademelk, gluhwein e.d. Het belooft een gezellige middag te worden. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar www.kapiteinshuis.nl .

Vanaf heden zijn wij op maandag en dinsdag alleen op afspraak geopend. Mocht u op deze dagen langs willen komen, bel ons dan even op 0592-413272 om een afspraak te maken. Op woensdag t/m zaterdag zijn wij als gebruikelijk geopend van 10:00 tot 17:00. Als u specifieke vragen heeft of u komt van ver, is het altijd aan te raden om van tevoren te bellen. Het kan zijn dat Henk net die dag dat u langs wilt komen een taxatie heeft en dan niet aanwezig is. Dat zouden we uiteraard vervelend vinden. 

 

Bron: ledenblad Binding, Seniorenvereniging Haren, editie februari 2017.