We zijn maandag 26 december, Tweede Kerstdag, geopend van 12:00 tot 17:00.

Vanaf dit najaar is het bij ons ook mogelijk om met de pin te betalen. De toenemende vraag naar de mogelijkheid om te pinnen was voor ons aanleiding om deze stap te nemen. Hier wordt nu dan ook volop gebruik van gemaakt.

Bijna 200 bezoekers bezochten vanmiddag de taxatiemiddag in het Kapiteinshuis in Nieuwe Pekela. Henk heeft vele interessante stukken onder ogen gekregen en waar de één zich rijker voelde aan het einde van de middag, werd een ander soms teleurgesteld in de waarde van een familiestuk. Het Kapiteinshuis heeft een geweldige middag georganiseerd. Er was ook de mogelijkheid om het museum te bekijken en buiten kon men koffie, warme chocolademelk en gluhwein drinken omringd door vuurkorven. 

 

Donderdag 29 december organiseert het Kapiteinshuis te Nieuwe Pekela weer het jaarlijkse 'Kunst, kitsch en curiosa'. U bent welkom van 13:30 - 16:30. Het idee is waarschijnlijk bekend: u kunt 2 voorwerpen meenemen waarvan u denkt dat ze antiek zijn en deze door Henk laten beoordelen. Het Kapiteinshuis vraagt hiervoor een bijdrage van 2 euro om de kosten van deze middag te dekken. U kunt uiteraard genieten van warme chocolademelk, gluhwein e.d. Het belooft een gezellige middag te worden. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar www.kapiteinshuis.nl .